ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Montserrat acull la XXXIV edició de la Setmana de Música de Cambra

20/7/2014 |

 

 

Resulta habitual aquesta convocatòria que s'hi desenvolupa la darrera setmana completa de juliol a la plaça de l'Ajuntament del poble

Escultura al·legòrica a la música. Foto: ESCORCOLL.
 
 

Del 21 al 27 de juliol, té lloc a la plaça de l'Ajuntament d'aquesta localitat de la Vall dels Alcalans, la 34 edició d ela Setmana Internacional de Música de Cambra.

Una proposta cultural i artística que malda per oferir un programa d'alta qualitat, malgrat l'època de crisi econòmica que es pateix de manera generalitzada.

En aquesta ocasió i, sempre a les 23 hores de cada dia de la setmana, es tindrà l'oportunitat d'escoltar dilluns 21 de juliol, els joves intèrprets; per al dimarts 22, serà el temps de l'actuació dels finalistes del Concurs de Música de Cambra 2013, mentre que dimecres 23 de juliol, ha estat programada una nit de Jazz.

La Setmana continua amb el recital de piano previst per a la nit de dijous 24 de juliol i la nit de la sarsuela pensada per a divendres 25 al lloc i l'hora habitual.

En aquesta ocasió finalitza la Setmana Internacional de Cambra de Montserrat, amb un anit de melòmans i la nit del piano, pensades per a dissabte i diumenge respectivament.

A.Bermell
El Punt / Avui

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet