ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Festival de Pasqua de Cervera convoca una nova edició del Concurs de Videoclàssics

24/1/2015 |

 

Festival_Pasqua_Cervera_cartell

El Festival de Pasqua de Cervera, que tindrà lloc entre els dies 26 de març i 4 d’abril, convoca el 5è Concurs de Videoclàssics, un certamen videogràfic de creació sobre el món de la música clàssica que té com a objectiu posar en contacte noves propostes del món audiovisual amb el panorama de la música clàssica actual i alhora estimular una presentació actual, creativa i atractiva dels nostres intèrprets i compositors.

L’organització comptarà amb un jurat format per Josep Mira (director del programa CatMúsica), Jordi Lara (escriptor i cineasta), Manuel Garin (professor de la UPF), Xavier Puig (director del Festival de Pasqua de Cervera) i Mònica Pagès (responsable de comunicació del Festival), per reconèixer la vàlua d’un dels “videoclàssics” que s’hi hagin presentat, d’acord amb els criteris de qualitat tècnica i adaptació al tema obligatori.

Els treballs que hi prenguin part han de ser originals en el format narratiu o creatiu i s’admetrà qualsevol tècnica i format videogràfic que tingui la qualitat suficient per a l’emissió per televisió. Les obres participants no podran durar més de 5 minuts (crèdits inclosos); s’hi pot presentar més d’un curtmetratge per autor. Els curtmetratges s’han d’enviar en DVD, tot i que es requeriran els formats escaients en cas de retransmissió per televisió.

El “videoclàssic” guanyador rebrà l’encàrrec de la promoció del Festival per a l’edició següent, amb un pressupost que serà determinat pel Festival. L’organització també es compromet a difondre’l a tots els mitjans de comunicació catalans i estatals, i per la seva xarxa de difusió.

El termini de presentació dels curtmetratges és el dia 9 de març de 2015. Se’n poden consultar les bases completes a: www.festivaldepasqua.cat.


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet