ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La JOSB busca intèrprets

20/4/2015 |

 

S'hi poden presentar estudiants d'entre 16 i 23 anys

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona farà audicions el proper mes de juny per escollir els seus integrants de cara a la temporada 2015-2016. Els estudiants interessats s'hi poden inscriure fins al proper 1 de juny al web de l'orquestra: www.josb.cat.
El veneçolà Joshua dos Santos serà un dels directors convidats de la JOSB

El procés de selecció per formar part de la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) a partir de la temporada 2015/2016 està obert a estudiants de totes les nacionalitats que hagin complert 16 anys i no superin els 23 en el moment de la convocatòria, i que cursin estudis superiors, últims cursos de grau mitjà o bé tinguin un nivell similar.

Les places convocades són de violins, violes, violoncels, contrabaixos, flautes, oboès i corn anglès, clarinets, fagots, trompes, trompetes, trombons, tubes i percussió. Els estudiants interessats han d'omplir el formulari que trobaran al web de la JOSB i enviar-lo via correu electrònic especificant les dades personals, un breu currículum i l'obra que interpretaran a l'audició.

Nou projecte musical i educatiu
La JOSB és un nou projecte musical, educatiu, social, cultural i formatiu. Els seus objectius són "proporcionar una formació complementària de l’ensenyament musical, mitjançant la pràctica orquestral en un conjunt simfònic a la ciutat de Barcelona, amb un marc d’aprenentatge professional d’alt nivell tècnic i artístic". La formació té Carlos Checa com a director titular i artístic, i el Centre Cívic La Sedeta, antiga seu de la Banda Municipal de Barcelona, com a seu habitual d'assajos. Per a la temporada 2015-2016 tindran com a directors convidats Josep Caballé Domènech, director titular de la Colorado Springs Philharmonic i director general de la Staatskapelle Halle; Joshua dos Santos, deixeble de José Antonio Abreu i assistent de Gustavo Dudamel, i el barceloní Salvador Brotons, actual director titular de la Banda Municipal de Barcelona.


440Clàssica

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet