ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Āries en ple Adriātic

29/5/2015 |

 

La mezzosoprano Marisa Martins actua a Dubrovnik

La mezzosoprano catalanoargentina Marisa Martins actuarà aquest divendres 29 de maig a la localitat croata de Dubrovnik. Ho farà acompanyada de la Dubrovnik Symphony Orchestra sota la batuta del director israelià Noam Zur. Hi interpretarà un programa variat d'àries operístiques. 
Marisa Martins

Marisa Martins
és una de les grans veus de la lírica del nostre país. Aquesta catalanoargentina que va començar els estudis a Buenos Aires i els va continuar al Conservatori Superior Municipal de Barcelona, a poc a poc es va anar obrint pas en el món de l'òpera internacional. Ha cantat davant les grans orquestres i als grans teatres d'arreu del món i ha aparegut en una trentena d'enregistraments.

Aquesta setmana està de viatge per terres croates, on actuarà juntament amb la Dubrovnik Symphony Orchestra dirigida pel director israelià Noam Zur a la bonica localitat adriàtica. Serà aquest divendres 29 de maig a les 21 h, i l'escenari serà l'església del monestir dominicà de la ciutat.

Per a l'actuació hi ha programades algunes de les àries més famoses del repertori operístic, entre les quals cal destacar el Preludi de La Traviata de Verdi, Una voce poco fa de Rossini o el Que fais tu blanche touterelle de Gounod, a més de quatre àries d'òperes de Mozart i la Simfonia núm. 4 de Beethoven.

Així doncs, ja ho sabeu, si teniu la fortuna d'estar per la costa adriàtica aquest cap de setmana, us recomanem que us apropeu a l'església dels dominics de Dubrovnik, on podreu delectar-vos amb una de les veus més destacades i reconegudes de la música catalana.


440Clāssica

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet