ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Concerts de tardor 2016 a El Monegal

27/9/2016 |

 


Trio Granados

Trio Granados

L’establiment hoteler i restaurant El Monegal (a Sant Llorenç de Morunys, Solsonès) manté la seva activitat musical presentant aquesta tardor tres propostes de qualitat, la primera el dissabte 1 d’octubre, amb l’actuació del Trio Granados. Format per Josep Colomé (violí), Pau Codina (violoncel) i Enrique Bagaría (piano), el trio oferirà un programa dedicat a Enric Granados, per commemorar-ne el centenari del traspàs.

Moisès Bertran

Moisès Bertran

El cicle de tardor continuarà el 15 d’octubre amb l’actuació de María Hinojosa i el Ludovice Ensemble, amb el concert “El tajo festivo. Música para la corte de Lisboa”. Seran la soprano María Hinojosa i el trio format per Diana Vinagre (violoncel), Manuel Minguillón (tiorba) i Miguel Jalôto (clave i direcció). Finalment, el 26 de novembre hi serà protagonista la música de cambra del compositor Moisès Bertran, amb la participació de la soprano Rosa Mateu, Al·la Voronkova (violí), Gueràssim Voronkov (viola i piano) i el mateix Moisès Bertran al piano.

Tots els concerts, en dissabte, començaran a les 6 de la tarda a l’auditori de l’hotel (entrada, 20 euros). Des de l’any 2006 aquest hotel i restaurant solsoní, envoltat de naturalesa i al peu de la serra del Port del Comte, organitza cicles de concerts de petit format amb una gran acceptació de públic i que es poden completar amb una oferta gastronòmica de qualitat (concert i sopar, 45 euros) i/o amb estades de cap de setmana (cap de setmana musical: dues nits + concert + sopar el dia del concert, 270 euros). Per a més informació: www.monegal.com.


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet