ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La 6a edició del Nits de Clàssica porta grans figures clàssiques al Barri Vell gironí

20/5/2017 |

 

Jean-Guihen Queyras i Alexandre Tharaud, Marc Minkowski amb les Musiciens du Louvre, Isabelle Faust amb Alexander Melnikov, Reinoud van Mechelen, Xavier Sabata o els germans Lucas & Arthur Jussen són algunes de les propostes destacades del festival. El baríton Benjamin Appl obrirà el festival el 27 de juny i la Jove Orquestra de les Comarques Gironines el tancarà el 23 de juliol. Les entrades es poden adquirir a partir d’avui a través dels canals habituals

Del 27 de juny al 23 de juliol, el Festival Nits de Clàssica transformarà la ciutat de Girona en un entorn musical inspirat i per a tot tipus de públic: el festival vol trencar barreres, desmitificar que la música clàssica és per a públic cultivat i dotar-la d’elements frescos i dinàmics que permetin als assistents descobrir el món de la clàssica de la mà d’autèntics referents i amb la interpretació de repertoris sorprenents i especials fets a mida per al festival. Els escenaris escollits, l’entorn màgic del Barri Vell o les explicacions prèvies als concerts faran que el públic gaudeixi d’experiències completes i sensorials: una invitació a pensar, sentir, escoltar.

La imatge del cartell d’enguany vol ser un reflex d’aquest caràcter: Mermaid 38, de l’artista Michael Dweck. Aquesta sirena ens vol seduir, hipnotitzar amb els seus cants, i Nits de Clàssica és l’espai on l’encanteri d’uns artistes únics ens vol atrapar; una invitació a viatjar pel temps i a abandonar-nos gaudint de la bellesa de la música i de la ciutat.

El Festival Nits de Clàssica continua apostant per la màxima qualitat artística, en què es pretén que cada concert sigui una experiència sensorial única, amb grans noms del circuit internacional i nacional. En aquest sentit, Girona acollirà alguns dels músics més destacats en el seu gènere en espais de gran bellesa i interès patrimonial de la ciutat, que obren les portes amb motiu dels concerts.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet