ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La música francesa del segle XVII pren el cap de casa de Casa la Vall

14/8/2017 |

 

Fantasiant va titular el programa del concert Joyée des Élyséesfemap, fantaisant, casa de la vall, música, andorra

El públic segueix amb atenció el concert de Fantasiant al cap de casa de Casa de la Vall, ahir al vespre. Autor/a: MARICEL BLANCH
El cap de casa de Casa la Vall va acollir ahir l’últim concert en un escenari andorrà del Festival de música antiga dels Pirineus (Femap). El recital va anar a càrrec del trio Fantasiant, format per Anna Casademunt i Marc de la Linde a la viola de gamba i Igor Davidovicks a la tiorba. El programa del concert es va titular Joyée des Élysées, i va comptar amb obres de Marin Marais (1656-1728), Monsieur de Sainte Colombe (1640-1700) i François Couperinel Gran (1668-1733).
 
A més del concert a Casa de la Vall, a Andorra la Vella, el Femap també ha programat concerts en altres parròquies: al llac d’Engolasters, a Encamp, hi van actuar Ana Alàs i Ensemble Daimonion, que van oferir el recital titulat Monteverdi nei monti verdi; i a Ordino, a la Casa-Museu d’Areny-Plandolit, es va poder gaudir de l’espectaclke de John Potter & Ariel Abramovich, amb el programa From Dowland to Sting.
 
El Femap encara continua durant el mes d’agost amb concerts a diversos municipis catalans. Avui és el torn de Mara Aranda a Salàs de Pallars i d’ Imaginarium Ensemble a la Capella del Seminari de la Seu d’Urgell.


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet