ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La JOSB debuta al Palau de la Música Catalana amb un concert solidari

29/9/2017 |

 

La JOSB debuta al Palau de la Música Catalana amb un concert solidari a favor de la lluita contra l’Alzheimer

El proper dijous, 5 d’octubre (21 h), la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) inicia la tercera temporada a Barcelona amb un concert solidari al Palau de la Música Catalana en benefici de la lluita contra la malaltia de l’Alzheimer. El concert és promogut per l’Associació de Familiars de Malalts amb Alzheimer de Barcelona (AFAB) i s’emmarca en els actes de celebració del trentè aniversari d’aquesta entitat. Amb aquest concert la JOSB debuta al Palau de la Música Catalana.

Dirigida pel seu titular, Carlos Checa, l’orquestra interpretarà la sardana simfònica Empúries d’Eduard Toldrà, una selecció de la suite d’El llac dels cignes de Txaikovski i la Simfonia núm. 9, “del Nou Món” de Dvořák. Amb aquest concert, Checa també dirigirà per primer cop al Palau de la Música Catalana.

La JOSB té com a objectiu difondre la música simfònica. Com a activitat musical, pedagògica i cultural, l’orquestra complementa la formació dels joves instrumentistes fomentant-ne el desenvolupament educatiu en un marc d’alt nivell artístic en què es comparteixen coneixements, il·lusió, esforç i talent. La JOSB es va fundar l’any 2015 sota la direcció titular i artística del director d’orquestra Carlos Checa i es va presentar el 25 d’octubre al Foyer del Gran Teatre del Liceu.

 


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet