ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El quartet Impressions posa música a l'obra del Thyssen

10/10/2017 |

 

 El concert ‘Escenaris’ recorrerà els quadres de l’exposició del museuONCA, quartet, impressions, museu thyssen, escenaris, andorra

Dos membres del quartet Impressions. Autor/a: ONCA
L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra –entitat impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà– tancarà el cinquè cicle ONCA Bàsic amb l’actuació del quartet Impressions i la proposta Escenaris. El concert tindrà lloc el dissabte 21 d’octubre, a les vuit del vespre, al Museu Carmen Thyssen Andorra. 
 
La proposta s’emmarca en una doble activitat, que s’iniciarà amb la visita guiada a l’exposició del museu, i que es titula Escenaris, i a continuació es durà a terme aquest concert dissenyat per posar música a les obres pictòriques de la mostra.
 
El quartet, format pels músics de l’ONCA Pere Bardagí i Josep Martínez Reinoso (violins), Laia Capdevila (viola) i Daniel Claret (violoncel), presentarà un programa musical que vol donar so al recorregut per les obres de la col·lecció, a través del quartet de corda. L’actuació començarà per Vistes al mar de Toldrà, peça que es vincularà amb les obres de Ramon Casas i Eliseu Meifrèn. Per amenitzar l’obra de Matisse i l’art vinculat a París, la formació interpretarà un arranjament de la Suite Dolly de Fauré. Per finalitzar, es tocarà el segon moviment del Quartet americà de Dvorák en referència a totes les obres pictòriques de Nova York.


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet