ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

‘Música i creativitat' de l'ONCA s'amplia a l'hospital i a la UdA

27/10/2017 |

 

El nou coordinador del programa socioeducatiu és Joan HernándezONCA, joan hernández, programa socioeducatiu, música, crèdit andorrà, gerard claret

El director artístic de l’ONCA, Gerard Claret, iJoan Hernández, ahir. Autor/a: ANA / M. F.
El programa socioeducatiu de la Fundació ONCA Música i creativitat amplia els col·lectius als quals es dirigeix i incorpora l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i la Universitat d’Andorra (UdA). A més, també estrena nou coordinador: l’actor i director teatral Joan Hernández.

La segona edició del projecte (la primera va ser del 2015) ha començat aquest mes amb les sessions de Basket Beat per als reclusos del Centre Penitenciari de la Comella i per als joves en risc d’exclusió social. Al gener tornarà a l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell i també s’oferiran sessions de treball a la UdA, amb la metodologia Basket Beat, per als estudiants de ciències de l’educació, i s’organitzaran activitats a l’hospital amb pacients de Salut Mental, pediatria i pal·liatius.

El director artístic de la Fundació ONCA, Gerard Claret, va explicar ahir que es tracta «de posar a l’abast de tothom el fet musical» i utilitzar la música «com a eina per a la inclusió», segons informa l’ANA. També va valorar molt positivament l’experiència i va afegir que el «feedback ha estat extremament positiu, tenim peticions perquè no pari».


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet