ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La GIO serà l'orquestra de l'espectacle Maestro al Liceu

10/1/2018 |

 

La GIOrquestra i 5 DJ’s interpretaran demà dijous 11 de gener en dues sessions a les 18 i a les 21.30 hores al Gran Teatre del Liceu, els hits de la música electrònica dels darrers 25 anys, amb èxits com el mític Flying Free de Pont Aeri, Levels d’Avicii, I fell for You de Bob Sinclar o Addagio for String de DJ Tiesto. S’han orquestrat més de 25 èxits que han sonat a Flaix FM i que el director Marc Timón ha adaptat per tal que puguin ser interpretades per prop d’un centenar de músics i 5 DJ’s dalt de l’escenari del gran teatre barceloní. L’espectacle durarà prop de 2 hores sense parar.

Maestro és un esdeveniment modern que, a banda de fer una interpretació particular del dance amb instruments de la música clàssica, també incorpora elements dels grans concerts de masses de la música pop i rock, com ara les projeccions audiovisuals. No és habitual que una orquestra simfònica interpreti peces dance, com tampoc no ho és que ho faci al Gran Teatre del Liceu i menys encara que durant el concert tingui acompanyament audiovisual. El muntatge d’art visual anirà a càrrec de l’estudi barceloní d’Inocuo the Sign, que es distingeix per la seva creativitat en el camp de la imatge en tots els formats.

Aquesta combinació fa que Maestro sigui més que un concert, és una experiència per als amants de la música i per als qui busquen noves maneres de gaudir de l’art sense trencar amb el passat i englobant el millor de cada època i disciplina.

Aquest concert serà un dels actes que culmina la celebració del 25è aniversari de FLAIX FM amb els seus oients. L’emissora ha assumit el repte de convertir la música dance en un clàssic, convençuda que aquests èxits seran les melodies que d’aquí a 100 anys es recordaran com la música de la nostra època. Per altra banda, determina a la GIO com una orquestra disposada a afrontar nous reptes i nous estils.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet