ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El conservatori celebra la Setmana Cultural

19/2/2018 |

 

Des d’avui i fins diumenge ha programat mig centenar d’actes

 

El conservatori de Girona organitza la Setmana Cultural que portarà, d’avui fins aquest diumenge, nombrosos actes musicals a la ciutat. Les activitats pedagògiques destinades als alumnes començaran avui a les 16 h i duraran fins a les 18.45 h, hora en què François Ragot (violoncel) i Ambre Vuillermoz (acordió), faran una sessió pedagògica per a tots els públics al voltant de l’acordió. Més tard, ells mateixos actuaran al concert Cordes a l’aire (20 h), un dels plats forts de la jornada. També destaca la viquimarató (18 h), un taller en què s’editaran continguts de la Viquipèdia relacionats amb el conservatori de Girona. L’acte serà a càrrec d’Oriol Oller i David Parreño i està especialment adreçat als alumnes.


Diversitat d’actes

Demà, continuarà l’activitat amb diverses classes magistrals i pedagògiques destinades als alumnes. Un dels actes més interessants de la jornada és la visita a l’assaig de l’orquestra del festival internacional de circ Elefant d’Or dirigida per Carmino D’Angelo (17 h).

A banda de les diferents classes i sessions adreçades als alumnes, cada dia hi ha activitats obertes al públic en general. Dimecres, es farà la taula rodona La veu des d’una mirada interdisciplinar (17.30 h) amb diversos professionals del món de la música, i el concert a càrrec de la big band del conservatori i el trompetista David Pastor al Sunset. Divendres, Maike Burgdorf farà un concert de música antiga per a guitarristes i, dissabte a les 20 h, els professors i alumnes de l’Aula de Música Antiga actuaran a la sala 0 del conservatori. Com a clausura, diumenge, hi hauran dos concerts: a les 12 h, la banda de l’auditori, amb la direcció de Lluís Caballeria, tocarà Imaginem Xostakóvitx a l’Auditori i a les 12.30 h, a l’auditori de la Mercè, els alumnes i professors del projecte barroc de l’Aula de Música Antiga tocaran La bizarreri.

Àngel Vila
El Punt / Avui

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet