ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El festival de piano, cambra i cant

25/5/2018 |

 

Nova etapa per a un dels festivals de referència de l’estiu empordanès, els Concerts d’Aro . El festival, que es programa des de fa més d’una dècada de manera ininterrompuda a l’església parroquial d’origen medieval de Santa Cristina d’Aro, desplegarà la seva programació de música de cambra, piano i veu a partir del dimecres 6 de juny i fins al 3 de setembre.

Ahir, com a preludi, es va oferir un concert de presentació que va tenir lloc excepcionalment a l’Auditori Miquel Martí i Pol de la Fundació Valvi i que va tenir com a protagonista el violoncel·lista Pau Codina.

El primer concert, de caràcter extraordinari, tindrà lloc dimecres a l’Espai Ridaura (19 h, entrada lliure) amb l’actuació de l’Orquestra, Cor i Ensemble de la Universitat de Portsmouth, que celebrarà el desè aniversari de l’Escola Municipal de Música. No serà fins a l’agost, però, que arribarà el gruix de la programació. Per començar, una conferència a càrrec de Joan Vives (10 d’agost), que parlarà de la influència de Debussy en la música del segle XX i XXI (sala d’exposicions de La Caixa). El 17 d’agost, Santa Cristina ha programat un recital del guitarrista Rafael Aguirre i Nadège Rochat al violoncel, un duet que interpretarà un programa que inclou peces de Falla, Granados, Cassadó, Ravel i Piazzola.

Els Concerts d’Aro continuaran el 20 d’agost amb l’actuació del pianista José Menor, amb obres de Haydn, Saint-Saens i Mendelssohn, i com a cloenda, el 3 de setembre el Quartet Catalinka de música vocal oferirà un Concert de veus, a través del qual es podran escoltar melodies tradicionals russes i catalanes. Aquests tres concerts es faran a l’església parroquial.

J.C.L.
El Punt / Avui

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet