ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La veu, protagonista del Daurada Música Festival 2018

12/7/2018 |

 

El Daurada Música Festival 2018, promogut pel baríton Àngel Òdena (amb voluntat de continuïtat i esdevenir festival de referència del sud de Catalunya), tindrà lloc durant tres caps de setmana de juliol (els dies 14, 20 i 28, a les 21 h) a l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca i amb la veu com a protagonista. A banda de la qualitat artística i la diversitat d’estils musicals, el Festival destaca per la vessant solidària, ja que destinarà una part dels beneficis a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

Enea Scala, Maria Rey-Joly i Anna Crexells

El Daurada Música Festival començarà, doncs, dissabte que ve amb l’actuació de la soprano Maria Rey-Joly i el tenor Enea Scala, acompanyats al piano per Anna Crexells.

Stefano Palatchi

El dia 20 el baríton Stefano Palatchi cantarà estàndards del jazz i la cançó acompanyat d’una banda de jazz. Finalment, el dia 28 el baríton Àngel Òdena i la soprano Sabina Puértolas oferiran el seu concert acompanyats al piano per Marco Evangelisti. Després del concert, a les 22.30 h, la soprano Helena Botella Durán i el pianista Bruno Anguera tancaran el Festival amb un recital al hall de l’Auditori (entrada gratuïta amb l’entrada del concert anterior).

Helena Botella Durán i Bruno Anguera
Més informació i compra d’entrades en aquest enllaç. 


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet