ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Concerts i activitats 2018-19 de l'Associació Musical Granados-Marshall

30/10/2018 |

 

L’Associació Musical Granados-Marshall ha presentat el seu programa de concerts i activitats d’aquesta temporada 2018-19, en què el piano serà el gran protagonista, com és habitual. Així, hi intervindran els pianistes Marta Zabaleta, Raimon Garriga i el duo format per Alba Ventura i Llum Colomer, i també el del pianista suec Helge Antoni (artista Steinway) i Mikel Ituarte, que actualment col·labora amb el centre Musikene a Sant Sebastià.

I amb motiu de la creació de la Càtedra de Corda Marshall Solé, la música de cambra també tindrà més presència en la programació. Així, les dimensions i l’acústica de la Sala Alícia de Larrocha, l’auditori de l’Acadèmia Marshall, seran l’escenari perfecte per a les actuacions del Pettemen Ensemble de Nova Zelanda, del Trio Sol de Suècia i del Trio Cervelló.

En l’apartat de conferències, el divulgador Joan Vives, col·laborador habitual del l’entitat, inaugurarà la temporada amb un cicle de dues conferències sobre el tema “Viena i l’adveniment del piano”. La temporada acabarà amb l’actuació destacada de la cantant Marta Infante acompanyada pel pianista Jorge Robaina.


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet