ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Mathéu debutarà en una òpera escenificada al Liceu la temporada 19-20

12/3/2019 |

 

El Gran Teatre del Liceu ha presentat avui la temporada 2019-20, en què la soprano Marta Mathéu participarà per primer cop en una producció escenificada en aquest teatre des que l’any 2008 va ser premiada al Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas. El muntatge comptarà amb la direcció escènica de Josep Ernst Köpplinger i es tracta d’una coproducció en què participen l’Staatstheater am Gärtnerplatz (Munic) i el Théâtre Capitole (Toulouse).

Abans d’arribar a l’escenari del Liceu, Mathéu ha participat en produccions d’òpera i concerts en altres teatres d'òpera nacionals i internacionals, com el Teatro Real (Rienzi, Jenufa), el Palacióode la Ópera de La Coruña (Capvespre dels déus, Noces de Figaro -Marcellina-, l’Or del Rhin), a Sabadell, (Noces de Figaro -Contessa-), Oviedo, Pamplona i Bilbao.

A nivell internacional, ha recorregut els principals auditoris europeus com a solista de la mà de Jordi Savall, interpretant Bach i Vivaldi en llocs com la Philharmonie de París i el Concertgebouw d’Amsterdam. En el camp simfònic ha interpretat, entre moltes altres partitures, la Novena de Beethoven i la Segona de Mahler sota batutes com Gustavo Dudamel i Victor Pablo Pérez. Al llarg de la seva carrera, ha actuat també dirigida per Antoni Ros Marbà, Neville Marriner i Fabio Biondi. Mathéu es va formar amb cantants de la talla de Montserrat Caballé, Elena Obraztsova, Ana Luisa Chova i Wolfram Rieger.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet