ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Artistes internacionals i música de nova creació a la temporada 2019-20 de la Banda Municipal

9/5/2019 |

 

 

El trompetista Pacho Flores, l’arpista José Antonio Domené i el tuba Sérgio Carolino són alguns dels solistes més destacats. La gran novetat de la temporada és el Retrat d’Artista, que enguany es dedicarà al destacat compositor Philip Sparke

 

 

La Banda Municipal de Barcelona ha presentat aquest matí la seva proposta artística per a la temporada 2019-20 al vestíbul de la Sala 1 Pau Casals de L’Auditori amb la participació de Robert Brufau, director de L’Auditori, José Rafael Pascual-Vilaplana, director titular de la Banda, i Joan Xicola, director tècnic de la Banda.

La temporada 2019-20 vol ser altaveu d’un missatge artístic plural, divergent, eclèctic i amb desig de moure i commoure. Durant la propera temporada la Banda farà 18 programes a L’Auditori, 12 concerts a la ciutat de Barcelona i dos concerts familiars.


Grans noms

 

La temporada s’inaugurarà el dia 20 d’octubre amb el trompetista veneçolà Pacho Flores, un dels més reconeguts del moment, i continuarà amb solistes de gran renom, com l’arpista José Antonio Domené, la soprano Marta Mathéu o la tuba de Sérgio Carolino.

Aquests intèrprets se sumen a una llarga llista de directors que, encapçalada pel director musical de la Banda, José Rafael Pascual-Vilaplana, que iniciarà la seva segona temporada com a director titular, i del principal director convidat, Salvador Brotons, presentarà les batutes de Beatriz Fernández, Miguel Etchegoncelay, Isabelle Ruf-Weber i Juan Miguel Romero.

En la mateixa línia, visitarà la Banda Municipal de Barcelona un compositor reconegut al món de la música de cinema, el mestre Roque Baños, que dirigirà un programa amb la seva música de cine i audiovisual arranjada per a banda per ell mateix.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet