ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Cor de Noies de l'Orfeó Català debuta diumenge a la Berliner Philharmonie

9/5/2019 |

 

Simon Halsey el dirigirà, juntament amb altres cors que formen part del projecte educatiu coral Vocal Heroes, i amb les entrades exhaurides

 

El proper diumenge, 12 de maig, 20 h, el Cor de Noies de l’Orfeó Català (Buia Reixach i Feixes, directora) debutarà a la prestigiosa sala Berliner Philharmonie. Serà dins del projecte educatiu coral de l’auditori alemany, Vocal Heroes, que ajunta el cor jove Vocal Heroes, cantants amateurs, membres de la Berliner Philharmoniker i els cors convidats. Tots estaran dirigits per Simon Halsey, director artístic del projecte. El director anglès, que també és el director artístic dels cors de l’Orfeó Català i assessor artístic del Palau de la Música Catalana, ha propiciat la participació del Cor de Noies al projecte alemany.

 

Vocal Heroes promou el cant coral a tota la ciutat de Berlín amb un projecte educatiu que té com a objectiu promoure l’associació local i la convivència dels veïns, a més de l’educació artística i la igualtat d’oportunitats. També fonamenta la trobada entre músics.

 

Per al concert de diumenge els cantants interpretaran There was a child de Jonathan Dove, per a solistes, cor adult, cor infantil i orquestra. Un oratori modern basat en la mort tràgica. El compositor va escriure la peça en homenatge al fill d’uns amics que va morir per accident als 19 anys a Tailàndia. Dove hi descriu el panorama d’una vida jove. Sota la direcció de Halsey, els cantants també interpretaran extractes de Friday afternoons de Nico Muhly. Els cors estaran acompanyats de la soprano Kirsten MacKinnon i el tenor Toby Spence. El concert inclou el disseny de videoinstal·lació d’Anna Henckel-Donnersmarck. Les entrades estan exhaurides, però el concert es podrà veure en streaming aquí. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet