ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Un concert romāntic clou la temporada d'Ibercāmera

12/6/2019 |

 

El concert de cloenda de la 35a Temporada es basarà en un programa totalment Romàntic a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Viena; en primer lloc, ens oferiran el Concert per a violí, en mi menor, op. 64 de Mendelssohn, la darrera gran obra orquestral del compositor que ha esdevingut imprescindible en el repertori per a violí; aquest serà interpretat i dirigit per Leonidas Kavakos.

A la segona part, podrem gaudir de la Simfonia núm. 1 de Brahms; la llarga gestació d’aquesta obra va ser degut al caràcter perfeccionista del compositor. La perseverança de Brahms, finalment, va tenir recompensa i l'èxit de la simfonia va ser enorme. 

Orquestra Simfònica de Viena
Com ambaixadora cultural de la capital austríaca i primera orquestra del panorama concertístic vienès, la Simfònica de Viena concentra la major part de l’activitat simfònica que es té lloc en la vida musical de la ciutat. La perseverança del so tradicional vienès ocupa un rol central en els objectius artístics de la formació. Formada per 128 músics, és una de les orquestres més prestigioses d’Europa i, per tant, el vehicle ideal per a la interpretació de grans obres compostes per Brahms, Bruckner, Mahler i Richard Strauss, que constitueixen el seu repertori fonamental.

Leonidas Kavakos, violí i direcció
Leonidas Kavakos és considerat un dels violinistes més singulars del panorama internacional. Reconegut per la seva incomparable tècnica, el seu estil captivador i la seva magnífica musicalitat, així com per la franquesa del seu art, treballa habitualment amb les millors orquestres i directors d’arreu del món i es presenta regularment en les principals sales i festivals del panorama musical. És un artista exclusiu del segell Sony Classical.


Catclāssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet