ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

8è cicle Juliol de Música i Poesia a Balaguer

7/7/2019 |

 

La capital de La Noguera ha iniciat la vuitena temporada del cicle Juliol de Música i Poesia a Balaguer. Aquest diumenge 7 de juliol tindrà lloc el segon concert al monestir de Santa Maria de les Franqueses (20 h) amb els pianistes Emili Brugalla i Vesko Stambolov, que oferiran un concert a dos pianos amb La ventafocs de Prokófiev i La consagració de la primavera d’Stravinsky, amb Sílvia Ricart i Enric Majó com a rapsodes. Aquesta edició del cicle estiuenc balaguerí va començar diumenge passat, 30 de juny, al convent de Sant Domènec amb un concert del Cor Madrigal. Dirigit per la seva titular Mireia Barrera, la formació va oferir un programa de música coral catalana i europea, amb Enric Majó com a rapsode.

Dos concerts més completaran el cicle, els diumenges 14 i 21 de juliol, ambdós al monestir de Santa Maria de les Franqueses (20). El primer serà protagonitzat per l’Atenea Quartet, format per Andrea Santiago i Gil Sisquella, violins, Bernat Santacana, viola i Alex Olmedo, violoncel, amb obres de Haydn i Schumann; Carme Alòs i Enric Arquimbau actuaran com a rapsodes. El darrer concert del cicle anirà a càrrec del grup The Gourmets Vocal Quartet –Alex Delgado i Jordi Vallespí, tenors, Xavier Mestres, baríton i Abel Garcia, baix– que oferirà un repertori de música gospel, jazz, blues i soul.

Organitzat per l’entitat Bada-Pas. Iniciatives Culturals, aquest cicle vol posar en valor el patrimoni arquitectònic-històric de Balaguer, fent els concerts de música i poesia a llocs d’una extraordinària bellesa estètica i qualitat de so. Més informació i compra d’entrades en aquest enllaç.


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet