ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Paul Lewis actua a l'Auditori de Girona amb un programa íntegrament dedicat a Beethoven

21/10/2020 |

 

Paul Lewis, un dels pianistes més aclamats de la seva generació, actua dijous a l’Auditori amb un programa íntegrament dedicat a L. Van Beethoven

Cinc anys després de la seva darrera presentació a l’Auditori de Girona, l’any 2015 amb les tres darreres sonates per a piano de Beethoven, Paul Lewis ha crescut exponencialment. Després d’haver enregistrat per Harmonia Mundi la integral de Sonates i Concerts per a piano de Beethoven, a més de la integral per a piano de Schubert, l’artista pot considerar-se un dels poetes del teclat més destacats de l’escena actual.

Lewis oferirà a l’Auditori la seva versió de la coneguda Sonata Clar de lluna i les 33 Variacions Diabelli amb un so treballat, ple de sensibilitat i subtilesa que el caracteritzen.

L’activitat musical segueix el divendres a càrrec de la Black Music Big Band, amb un concert solidari, la recaptació del qual es destinarà a la Fundació Oncolliga Girona. Diumenge, una de les cites més esperades: els Stay Homas oferiran dues sessions, a les 12h i a les 19h, i les entrades estan pràcticament exhaurides. Aquests dos concerts s’inclouen dins el Black Music Festival de Girona.. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet