ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

The New Catalan Ensemble presenta Bestiari al Petit Palau

23/10/2020 |

 

The New Catalan Ensemble presenta Bestiari al Petit Palau, una producció amb música de Joan Díaz sobre poemes de Josep Carner. El concert s’emmarca en les commemoracions de l’Any Carner, en el cinquantenari de la seva mort.

El proper dimecres, 28 d’octubre, a les 20 h, al Petit Palau (Palau de la Música Catalana), The New Catalan Ensemble presenta Bestiari, una producció amb cançons originals del pianista, compositor i arranjador Joan Díaz (Barcelona, 1967) a partir d’una selecció de poemes del Bestiari de Josep Carner. El concert, que coincideix amb la celebració aquest 2020 de l’Any Carner, arran del cinquantenari de la seva mort, compta amb la participació de Gemma Abrié, contrabaix i veu; Carles Belda, acordió i veu; Manu Sabaté, gralla, tenora i clarinets; Juan Aguiar, guitarra, mandola i violí; Carles Marigó, teclats i efectes, i David Domínguez, percussions, i amb Josep Pedrals com a recitador. La vetllada forma part del cicle de concerts Palau Cambra.

“En apropar-nos al Bestiari del compositor Joan Díaz, ràpidament, però, hem de ser conscients que som davant d’una proposta que transcendeix plenament la simple voluntat de posar només música a una selecció de poemes del conegut recull de Carner”, explica el musicòleg Oriol Pérez i Treviño al programa de mà. El projecte, amb una clara dimensió multidisciplinària, utilitza instruments tradicionals catalans per posar música a vint-i-dos poemes de l’esmentat poemari. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet