ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

BCN Clàssics programarà concerts de petit format al cicle 'Km 0'

14/7/2021 |

 

Paral·lelament a la nova temporada 21/22 de BCN Clàssics, la propera tardor tindrà lloc un nou cicle de concerts de petit format sota el nom de BCN Clàssics Km 0.

El nou cicle recuperarà obres d’autors catalans i espanyols, del Renaixement fins a l’època contemporània, interpretades per músics del país amb aforaments reduïts, tot buscant la màxima proximitat amb el públic.

Els dos primers concerts d’aquest cicle tindran lloc el proper mes d’octubre al Petit Palau de Barcelona. El primer concert (10 d’octubre) anirà a càrrec de la clavecinista aragonesa Silvia Márquez Chulilla, que oferirà un recital amb obres d’Antonio de Cabezón, Antoni Soler, Josep Gallés i Roberto Sierra, al costat d’autors com Bach, Scarlatti, Couperin o Ligeti.

El segon concert del cicle (15 d’octubre) anirà a càrrec del duet format pel valencià Joan Enric Lluna al clarinet i el pianista català Albert Guinovart, que interpretaran obres pròpies i d’altres autors com Enric Granados, Robert Gerhard, Antonio Romero, Tomás Bretón i Miquel Ortega.

Amb aquest nou cicle, BCN Clàssics, impulsat per Tritó Edicions, continua apostant per la recuperació i difusió del patrimoni musical català i espanyol, un tret distintiu que, des de la primera temporada, l’ha dut a programar obres de compositors de diferents èpoques, rarament programats en altres temporades de música a la ciutat de Barcelona, com Ferran Sor, Ramon Carnicer, Narcís Casanoves, Josep Pla, Isaac Albéniz, Enric Granados, Gaspar Cassadó, Eduard Toldrà, Xavier Montsalvatge, Xavier Benguerel o Núria Giménez-Comas, entre d’altres.

Els concerts del cicle BCN Clàssics Km 0 tindran un preu de 25 € i seran gratuïts per als abonats a la temporada 21/22 de BCN Clàssics. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet