ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Savall rendeix homenatge a Fanny Mendelssohn

5/10/2023 |

 

Le Concert des Nations i La Capella Nacional de Catalunya sota la direcció del mestre Jordi Savall interpreten el pròxim 6 d’octubre al Gran Teatre del Liceu dues de les obres més importants del llegat de Felix Mendelssohn: la Simfonia núm. 4 en La major, Op. 90 (1834) “Italiana” i El somni d’una nit d’estiu.

Jordi Savall continua avançant en la interpretació del repertori del Romanticisme simfònic/coral amb un concert de dues hores que també comptarà amb la soprano Flore van Meerssche i la mezzosoprano Diana Haller.

El concert s’inicia amb una primera part on es representa la Simfonia núm. 4 en La major, op. 90 “Italiana”, en la versió final del 1834 i, continua, amb la interpretació d’El somni d’una nit d’estiu, que recull els textos magistrals de la comèdia de William Shakespeare traduïts al català per Joan Sellent.

La part teatral compta amb un elenc d’actors dirigits per Pau Carrió i liderats per Sílvia Bel (Tiània), Jordi Boixaderas (Oberó) i Laura Aubert (Puck). Completen el repartiment Jaume Madaula, Lluís Marqués, Joana Vilapuig i Mireia Vilapuig.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet