ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La cantant d'òpera Sondra Radvanovsky oferirà avui al públic un recital molt emotiu i personal

15/10/2023 |

 

https://www.elperiodic.ad/noticia/102037/la-cantant-dopera-sondra-radvanovsky-oferira-avui-al-public-un-recital-molt-emotiu-i-perso

Es tracta del primer dels dos espectacles de la Temporada MoraBanc Andorra la Vella 2023.

Sondra Radvanovsky, soprano reconeguda arreu del món, i el seu pianista habitual Anthony Manoli, visiten per primera vegada Andorra. Aquest matí, a les instal·lacions d’Andorra Park Hotel, han fet un petit avanç del recital que oferiran aquesta tarda a les 20 h a l’auditori del Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Es tractarà d’un concert en homenatge a Victoria de los Ángeles, qui va ser una destacada cantant d’òpera espanyola, en honor al centenari del seu naixement: “Victoria tenia una gran habilitat per transmetre emocions i explicar històries, sabia perfectament com comunicar-se amb el públic. Va ser una gran ídol per mi”, comenta Radvanovsky.

Pel que fa al contingut del recital, la cantant i el pianista exposen que es tracta d’un repertori molt emotiu per ells, ja que ambdós han viscut en les seves mares la malaltia de la demència, i també han passat per processos de divorci. Aquests fets han sigut els que els han portat a fer una tria molt personal: “Cadascuna de les cançons han estat escollides a consciència. Són petites històries que, juntes, en formen una de molt gran i emotiva, fent un viatge que anirà de la pèrdua a l’amor”, comenta la cantant.

També hi haurà espai per àries més conegudes, per complaença del públic més operístic. El recital d’avui serà, doncs, una fusió perfecta entre la grandesa de l’òpera i la intimitat i el sentiment que ofereixen les cançons.

Radvanovsky ha volgut aprofitar també per fer menció a les desgràcies que estan succeint darrerament, i li agradaria transmetre amb el seu concert d’aquesta nit, “amor i pau, perquè el món pugui començar a sanar-se”.

Així doncs, els amants de la música tenen una cita aquesta tarda a les 20 h al Centre de Congressos d’Andorra la Vella, on podran gaudir del recital, que promet ser un espectacle únic i emotiu. 


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet