ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

2024, l'any del Trio Fortuny

9/1/2024 |

 

Coincidint amb la commemoració oficial dels 150 anys de la mort del primer artista català amb reconeixement internacional -el pintor, dibuixant i gravador Marià Fortuny i Marsal (Reus, 1838 - Roma, 1874)- el Trio Fortuny format per Joel Bardolet (violí), Pau Codina (violoncel) i Marc Heredia (piano) encara un any estimulant amb diversos projectes.

La temporada 2023/24 és la primera de les tres en què el Trio Fortuny exercirà com a formació resident al Palau de la Música Catalana: s'hi estrenarà el pròxim 24 de gener a dos quarts de vuit del vespre tocant obres de Kodály, Kurtág, Beethoven i Txaikovski. Abans, però, les persones que ho desitgin podran aprofundir més sobre aquest programa en una sessió de les Audicions íntimes que condueix Xavier Chavarría. Al segon concert de la residència el Trio presentarà el programa La Nit, centrat en l'obra La nit transfigurada d'Arnold Schoenberg i interpretat al costat de la prestigiosa companyia de dansa Mal Pelo. Un programa que també presentaran en directe a espais com l'Auditori de Girona i el Teatre Principal de Sabadell.

Abans no s'acabi l'hivern també passaran per Madrid i per L'Atlàntida de Vic, per presentar-hi la residència al Palau en col·laboració amb el compositor Joan Magrané i per enllestir la gravació del seu primer disc.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet