ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Dudamel, London Symphony Orchestra, Suzuki, Batiashvili i Midori destacats de BCN Clàssics

6/3/2024 |

 

BCN Clàssics presenta una temporada 24/25 molt completa amb grans noms internacionals en la que es combinen solistes, directors i orquestres de primer nivell. Aquesta 9ª edició inclourà deu concerts que se celebraran d’octubre de 2024 a maig de 2025, al Palau de la Música Catalana i un esdeveniment únic al Gran Teatre del Liceu.

Una programació amb la màxima excel·lència musical i artística en la que destaquen alguns dels millors solistes i directors del món, així com orquestres de prestigi internacional que interpretaran grans obres del repertori universal. Paral·lelament a la temporada de BCN Clàssics, també es segueix apostant per la programació de proximitat amb el cicle Km0 per donar a conèixer intèrprets i autors del nostre país.

Una de les sorpreses d’aquesta temporada serà el doble concert del director Gustavo Dudamel amb la London Symphony Orchestra. Amb una primera parada al Liceu, acompanyats de la reconeguda soprano Marina Rebeka; i en una segona cita al Palau de la Música, per escoltar la Simfonia Tità de Gustav Mahler.

Directament des de Japó, els directors Masaaki i Masato Suzuki dirigiran el monumental Rèquiem de Mozart; i es celebrarà la Gala del 50è aniversari dels 12 violoncel·listes de la Filharmònica de Berlín. Es gaudirà de nou amb la unió de l’Orfeó Donostiarra i l’ADDA Simfònica Alicante per escoltar la cèlebre cantata Carmina Burana de Carl Orff i es podrà reviure un magnífic recital del pianista Evgeni Kissin.

Una nova edició amb gran presència femenina amb tres grans violinistes: Lisa Batiashvili inaugurarà aquesta nova temporada; Midori estarà acompanyada de l’Orquestra de la Suisse Romande; i Patricia Kopatchinskaja celebrarà el centenari de Pierrot Lunaire. La directora Emmanuelle Haïm estarà al capdavant de Le Concert d’Astrée, i la soprano Serena Sáenz interpretarà un conjunt d’àries i cançons amb el guitarrista Pablo Sainz-Villegas.

BCN Clàssics aposta per la programació de proximitat amb el cicle Km0, un total de quatre concerts protagonitzats per intèrprets i autors del nostre país.

Els primers seran el pianista català instal·lat a Nova York, Albert Cano Smit, i la violinista Anna Urpina acompanyada de clavecí. També hi haurà el percussionista Miquel Bernat, per tancar amb la flautista Júlia Gállego. Els concerts Km0 són gratuïts per als abonats, per reconèixer la seva fidelitat i confiança.

Els abonaments de la nova temporada de BCN Clàssics i les entrades per al concert extraordinari sortiran a la venda el 5 de març. Per les entrades soltes de la resta de concerts caldrà d’esperar fins al 2 de maig. Es poden adquirir a través del web bcnclassics.cat o bé trucant al 93 342 61 75.

El cicle compta amb 3 modalitats d’abonament: Abonament 10 que inclou els 10 concerts de la temporada, i un Abonament 6 i un altre de 4 concerts, per tenir més opcions a escollir.

Els abonats/des en alguna de les modalitats compten amb descomptes en les entrades, amb la reserva de les millors localitats, tenen la possibilitat de domiciliar el pagament en 2 terminis, flexibilitat amb canvis i atenció personalitzada per modificacions.

Un any més, BCN Clàssics aposta per fer arribar la música a tots els públics. Adherint-se al programa Apropa Cultura per posar a disposició de persones en situació de vulnerabilitat entrades a preus molt reduïts. També incentiva l’accés dels joves mitjançant diversos programes: Escola 10, que ofereix als instituts i escoles la possibilitat d’assistir als concerts a un preu molt baix; l’Espai Jove BCN Clàssics, que permet gaudir de la programació amb grans descomptes per als menors de 35 anys, així com la participació als programes Cultura Jove i Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, al programa Quadern Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i al Bo Cultura Jove del Ministeri d’Educació. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet