ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Festival de Música Antiga de Poblet s'amplia a quatre concerts

17/5/2018 |

 

El Festival de Música Antiga de Poblet s’amplia a quatre concerts i convida per primera vegada una formació emergent

Un concert de joves músics refugiats i immigrants amb músiques cristianes, jueves i musulmanes inaugurarà el certamen, que també inclourà un homenatge al monjo Mateu Fletxa el Vell
Aquest text és un servei de l'agència ACN. VilaWeb no ha intervingut ni en la selecció, ni en la redacció, ni en el contingut de la notícia.

El VI Festival de Música Antiga de Poblet tornarà a omplir el monestir de música el 10, l’11 i el 12 d’agost sota la batuta del mestre Jordi Savall. ‘La memòria i els símbols: del Poder, la Fe i de l’Exili’ és el fil conductor d’una programació que aquest any fixa la mirada al futur, incorporant per primera vegada una formació emergent, Tasto Solo, en un concert que tindrà lloc el dia 11 d’agost en un nou espai que s’obre pel festival, l’antic Refetor dels Conversos. Alhora, però, el festival no oblida el seu passat i homenatjarà en el concert de cloenda el compositor Mateu Fletxa el Vell, monjo que va passar els seus últims dies al monestir de Poblet. El festival s’encetarà a la plaça del Monestir amb el concert d’Orpheus XXI i Hespèrion XXI ‘Camins a l’exili i de l’esperança’, en què joves músics refugiats i immigrants d’entre 8 i 20 anys interpretaran músiques cristianes, jueves i musulmanes al voltant del Mediterrani.


Vilaweb

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet