ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Els Kebyart Ensemble guanyen la segona edició del Concurs Internacional DeltaChamber Music Festival

1/8/2018 |

 

El quartet de saxos Kebyart Ensemble va guanyar el passat diumenge 29 de juliol al Museu de les Terres de l’Ebre d’Amposta la II edició del Concurs Internacional de música de cambra dins del DeltaChamber Music Festival.

Els Kebyart Ensemble van guanyar el concurs davant d’un Jurat format pels solistes del DCMF 2018 i representants de l’Ajuntament d’Amposta amb veu però sense dret a vot, interpretant les obres Quartet op. 20 nº 5 en F menor de Haydn, Fragments Striés d’Hector Parra i Capriccio Op. 81 de Mendelssohn.

En aquesta segona edició es van presentar dues altres formacions, el Trio de Canyes Oubradous i el Trio Blanchard. Els tres conjunts d’un alt nivell van excel·lir donant un gran nivell a la segona edició del certamen.

Pel que fa al concurs, emmarcat dins del DeltaChamber Music Festival, el principal objectiu és establir un diàleg mitjançant la música de cambra amb la societat actual, incloent i fent partícips especialment a la gent jove, el nostre futur. La motivació és poder inspirar a joves músics a treballar junts amb l’objectiu d’arribar a l’excel·lència musical i que aquest camí els enriqueixi i els faci millors éssers humans. Per aquest motius, el concurs s’emmarca dins de la vessant pedagògica del festival i ofereix a més a més petits Workshops liderats pels solistes del Festival que donen un Feedback personalitzat de gran vàlua per als joves grups.

El Premi Internacional del DCMF va dirigit a joves músics finalitzant el grau professional, de grau superior i màster i està dotat amb un total de 2.500€ com a retribució d’un concert dintre del marc del DeltaChamber Music Festival 2019.  


Culturae

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet