ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'ONCA Bàsic entra a les esglésies romàniques

2/8/2018 |

 

La música elèctrica i la i intercultural, són les propostes de l’estiu

L’ONCA Bàsic continua amb el seu cicle d’actuacions de petit format que tenen lloc en espais emblemàtics del país amb dos noves propostes que obriran les portes de les principals esglésies romàniques de la Massana amb motiu de l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.

Per un costat, el duo Jordi Claret & Landry Riba, violoncel i baix, tots dos elèctrics, presenta Improvisació musical per aquest diumenge, 5 d’agost, a les 12:00 hores, a Sant Cristòfol d’Anyós, la qual convida el públic a viure una aventura poc convencional, un viatge d’efectes i loops en què les frases i les estructures musicals es creen des de la improvisació. Es tracta d’una proposta per escoltar amb la ment ben oberta i gaudir de les melodies que van sorgint amb el joc dels dos instrumentistes. El concert és, a més, la presentació del treball Eklectic.

Per un altre costat, el guitarrista andorrà David Font interpreta el programa La varietat musical d’un continent intercultural el diumenge 12 d’agost, també a les 12:00 hores, a l’església de Sant Climent de Pal i, a les 20:00 hores, a l’església de Sant Andreu d’Arinsal. A través de la guitarra clàssica, Font presentarà un viatge auditiu amb músiques ben conegudes i d’altres per descobrir que descriuen la interculturalitat i la mescla de música i danses tradicions dels pobles que conviuen en un continent tan divers com és Europa.  


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet Amb el suport de