ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La Fundació ONCA clou el projecte educatiu 2018 amb un conte musical

30/10/2018 |

 

L'espectacle tracta de formar els més petits en el món musical

El projecte educatiu d’enguany de la Fundació ONCA es tanca el dissabte 10 de novembre amb 'Des d'aquell dia, les trompes són recargolades', que té com a objectiu formar els més petits en el món musical i fer viure la música en família. Es tracta d'un conte musical de David Puertas, que es podrà veure en tres sessions, a les 11, a les 12 i a les 16 hores, a la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. Les entrades per assistir-hi ja es troben a la venda a www.onca.ad, a tres euros per localitat (venda anticipada) i cinc euros, el dia del concert.

Segons Puertas, "es tracta d’obres de petit format que expliquen la història d’un instrument per apropar la música als nens i nenes. Permeten estimular la fantasia i la imaginació dels infants i conèixer els instruments musicals, el seu so, la seva forma i com es toquen d’una forma simpàtica i propera". El conte està interpretat per Glòria Puertas a la narració acompanyada del trompa Pepe Reche, amb música de Txaikovski, Rossini i Mozart.

La programació dels contes musicals de Puertas van representar l’inici del projecte educatiu l’any 2011, amb el 'Conte del violí' i el 'Conte del violoncel' (encàrrec de la Fundació ONCA). Durant aquests anys, també s’ha presentat al públic del Principat, el 'Conte del clarinet' i el 'Conte del contrabaix'. El concert està recomanat per a infants a partir de tres anys i té una durada de quaranta minuts. L’espectacle compta amb la col·laboració del comú d’Escaldes-Engordany. 


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet