ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Bach dialoga a Poblet amb Beethoven, Scarlatti i Pärt

7/11/2018 |

 

Aquest dissabte comença la sisena edició del Festival Internacional d’Orgue, que programa tres concerts en caps de setmana consecutius fins al 24 de novembre

El VI Festival Internacional d’Orgue de Poblet proposa enguany tres programes que, prenent Bach com a eix central, vol explorar la interacció i les relacions de la seva música amb la de compositors tan diferents com Beethoven, Domenico Scarlatti i Arvo Pärt. Tres organistes d’alt nivell i gens habituals en les programacions a Catalunya seran els encarregats de guiar el públic en aquest recorregut: Maria-Magdalena Káczor, Daria Burlak i Christian Schmitt.

Amb el Festival Internacional d’Orgue, el Monestir de Poblet completa la seva oferta cultural durant la tardor. En aquests sis anys l’orgue Metzler de Poblet s’ha fet un lloc entre els amants de la música antiga i especialment del Barroc francès i alemany, ja que la seva sonoritat està especialment pensada per a aquest repertori. Aquesta versatilitat, fruit d’una concepció que sintetitza de manera equilibrada els més importants elements dels orgues barrocs europeus, permet programar concerts tan variats com els d’aquesta edició, sempre amb unes condicions sonores úniques en què participa la pròpia arquitectura de la basílica.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet