ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Liceu acull el concert de Piotr Beczała, un dels tenors del moment

21/11/2018 |

 

L’Orquestra Simfònica del Liceu acompanya l’artista polonès en un programa que recorre àries d’alguns dels seus rols més emblemàtics i sota la batuta del mestre francès Marc Piollet.

El proper dissabte 24 de novembre el Gran Teatre del Liceu acull el tenor Piotr Beczała per primera vegada en un concert acompanyat per l’Orquestra Simfònica del Liceu i sota la direcció del mestre Marc Piollet. L’artista polonès ens delectarà amb un programa farcit d’algunes de les obres que més han marcat la seva espectacular trajectòria, des d’Aida, Tosca, Andrea Chénier o Turandot, fins a d’altres del repertori polonès com Halka de Stanisław Moniuszko.

Des que va debutar al Gran Teatre del Liceu amb una selecció del Faust de Gounod, l’aclamat tenor polonès Piotr Beczała, de fama internacional, ha consolidat el seu reconeixement gràcies a un repertori variat i molt coherent amb la seva tessitura de tenor líric. Els seus èxits liceistes inclouen Werther i Un ballo in maschera, a més de participar aquesta mateixa temporada amb Luisa Miller.

Més informació a www.liceubarcelona.cat/ca/temporada-2018-2019/concerts/piotr-beczala


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet