ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Joventuts Musicals organitza el primer concurs de música antiga per a joves intèrprets

22/11/2018 |

 

La convocatòria s’ha tancat amb èxit de participació i 20 solistes i grups han estat seleccionats per el jurat, per a participar a les fases finals.

El Concurs Joventuts Musicals celebrarà els propers 7, 8 i 9 de desembre a Barcelona la seva 92º convocatòria, corresponent a la nova Modalitat de Música Antiga. Degut a l’alta quota de participació en les inscripcions i d’acord amb les bases, el jurat ha fet una selecció de 20 candidats que seran els que participaran en les eliminatòries i finals presencials del concurs.

Els solistes i grups seleccionats son Acciaccatura, Effimera, Ensemble Allettamento, Ensemble D´Amico, Esain, Isabel García, Laura Fernández Granero, Patricia Gil, Pablo Enrique Gigoso, Iberi Auri, Saya Ikenoya, Les Sylvains, Javier López Escalona, Inés Moreno Uncilla, César Navarro, Pérez & Veldman, Emiliano Pérez Riveroll, Diego Ruenes, Carmina Sánchez Picazo i Anna Urpina.

Programa obert al públic

El concurs es celebrarà a l’Auditori Acadèmic de l’ESMUC (Sala 4 Alicia de Larrocha de L’Auditori de Barcelona). El divendres 7 de desembre es realitzaran les primeres eliminatòries en dos sessions, a les 17 h i 19 h. Les proves eliminatòries seguiran durant tot el dissabte 8 de desembre, en quatre sessions més a les 10:30 h, 12:30 h, 17 h i 19 h. Serà aquest mateix dia en el que, a les 21 h, s’anunciaran els finalistes del concurs, un màxim de 6. El diumenge 9 de desembre es celebraran les finals a les 17 h i 19 h, i el concurs culminarà amb la Gala d’Entrega de Premis que
es realitzarà el mateix diumenge 9 de desembre a les 21 h. Totes les sessions son gratuïtes i obertes al públic.

El Concurs compta amb un jurat presidit per el violagambista Pere Ros i que integren com a vocals, el violinista francès François Fernández, la clavecinista i organista Silvia Márquez, la soprano Marta Almajano, el flautista Joan Bosch i el periodista musical Aleix Palau com a secretaria sense vot. Tot els participants del concurs rebran masterclasses dels membres especialistes del jurat el diumenge 9 a partir de les 10:30h i els alumnes de l’ESMUC o de qualsevol conservatori de grau mig o superior podran també participar-hi com a oients.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet