ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Joyce DiDonato cantarà el cicle ‘Viatge d'hivern' a la Schubertíada 2019

13/12/2018 |

 

La propera Schubertíada a Vilabertan aplegarà els millors intèrprets de lied internacionals durant la setmana del 22 al 26 d’agost de 2019, una setmana gran amb cinc recitals de luxe que consolidaran el prestigi i la repercussió internacional d’aquest festival que organitza l’Associació Franz Schubert. En aquest avanç de la programació de l’any que ve cal destacar-hi el debut de la mezzosoprano Joyce DiDonato, que cantarà per primera vegada a Europa el cicle Viatge d’hivern de Franz Schubert.

D’altra banda, els altres dos grans cicles schubertians, La bella molinera i El cant del cigne, seran protagonitzats pel tenor Christoph Prégardien i el baríton Andrè Schuen. Prégardien, que actuarà a Vilabertran per tercer any consecutiu, hi cantarà La bella molinera al costat del pianista Malcolm Martineau, mentre que Schuen, que hi va debutar aquest estiu passat amb gran èxit de públic com de crítica, cantarà El cant del cigne al costat del pianista Daniel Heide, tot encetant aquella setmana.

És ben coneguda l’afinitat del baríton Matthias Goerne amb el públic de Vilabertran. El 2019 s’esdevindrà el vint-i-cinquè aniversari del seu debut a la Schubertíada, fet que constituïa la seva primera actuació fora d’Alemanya. Per commemorar l’efemèride, Goerne hi tornarà per interpretar un monogràfic de lieder de Schubert al seu segon recital, després del primer en què oferirà obres de Xostakóvitx, Schmidt i Mahler.

Avanç de programació 2019, Canònica de Santa Maria de Vilabertran

Dijous, 22 d’agost, 21 h
Andrè Schuen, baríton
Daniel Heide, piano
Schubert, Schwanengesang i altres lieder

Divendres, 23 d’agost, 21 h
Christoph Prégardien, tenor
Malcolm Martineau, piano
Schubert: La bella molinera

Dissabte, 24 d’agost, 21 h
Matthias Goerne, baríton
Alexander Schmalcz, piano
Obres de Xostakóvitx, Schmidt i Mahler

Diumenge, 25 d’agost, 19.30 h
Joyce DiDonato, mezzosoprano
David Zobel, piano
Schubert: Winterreise

Dilluns, 26 d’agost, 21 h
Matthias Goerne, baríton
Alexander Schmalcz, piano
Lieder de Schubert

Amb aquest avanç de programació ja es poden adquirir paquets d’entrades per a tres o cinc concerts amb descomptes del 5% i 10%, respectivament. Les entrades es poden comprar per internet a www.schubertiada.cat o bé trucant al 673 732 357 (de 10 a 13.30 h). La resta de la programació es presentarà el mes de març del 2019. 


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet