ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Neu records presenta ‘Images' de Josep Maria Guix

11/1/2019 |

 

Aquest nou àlbum publicat exclusivament en format digital, conté dues de les obres més representatives del compositor català: Vent del capvespre (2007) i Jardín seco (2014).

La música de Guix, íntima i delicada, és concentra en una acurada representació del so. Les seves obres subtils i evocadores endinsen l’oient en un món de sonoritats exquisides d’enorme bellesa i actitud contemplativa.

‘Images’ és el primer volum de projecte Images of broken light, que es publicarà en format físic entre 2019 i 2020. El segon volum, titulat Broken light i dedicat a les obres de cambra de Josep Maria Guix, s’enregistrarà el proper mes de juliol amb Abel i Arnau Tomàs (violinista i violoncel·lista del Quartet Casals) i el pianista Josep Colom.

‘Images’ es pot comprar en formats digitals d’alta resolució, en estèreo i surround 5.1, al web de Neu Records, on es pot accedir a diversos continguts relacionats: textos del compositor Ramon Humet, galeries d’imatges dels artistes, partitures de les obres (descarregables gratuïtament), mostres d’àudio, i vídeos sobre el projecte. A partir del proper mes de març es podrà escoltar i adquirir Images a través de les principals botigues digitals i plataformes de streaming.

Veure el vídeo promocional

Ignasi Albors
Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet