ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Tres músics de l'ONCA formen part de la borsa de treball de l'OBC

16/1/2019 |

 

Gerard Claret considera «vital» la tasca de l’Institut de Música de la capital

La Fundació ONCA, impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà, va informar ahir que els tres músics de l’ONCA, Daniel Claret, Jordi Claret i Carolina Bartumeu, han entrat a formar part de la borsa de treball de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) competint amb més de cent aspirants.

El primer pas va consistir en seleccionar seixanta músics entre tots els aspirants. Seguidament, va tenir lloc una prova cega, darrere d’una cortina, que només van superar 24 aspirants i que, posteriorment, van haver d’actuar davant d’un tribunal.
Daniel Claret, Jordi Claret i Carolina Bartumeu han aconseguit formar part del llistat de catorze músics de la borsa de treball de l’OBC, havent obtingut la primera, la quarta i l’onzena plaça, respectivament.

Segons Gerard Claret, «la tasca de l’Institut de Música del comú d’Andorra la Vella ha estat molt important per a la iniciació musical. Per a l’ONCA és un honor comprovar com els músics formats en el sí de l’entitat aconsegueixen aquest tipus de places en una de les orquestres més importants. Això demostra que el treball de la fundació és de vital importància pels músics del país que volen professionalitzar-se», va dir.


El Periòdic d'Andorra

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet