ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Mireia Barrera i Catherine Simonpietri, directores del CJNC 2019

23/1/2019 |

 

A final de gener i principi de febrer se celebraran les audicions als cantaires que aspiren a formar-ne part.

Aquest any 2019 el Cor Jove Nacional de Catalunya (CJNC) arribarà a la setena edició de trobades, i en aquesta ocasió i per primera vegada, estarà dirigida per dones. Es tracta de la catalana Mireia Barrera, actual directora del Cor Madrigal, i la francesa Catherine Simonpietri, fundadora i directora de l’ensemble Sequenza 9.3. Elles seran les encarregades d’encapçalar la nova edició d’aquest projecte coral del més alt nivell que impulsa el Moviment Coral Català.

La cita del CJNC19, que es clourà amb diversos concerts arreu del territori, tindrà lloc a Catalunya del 15 al 26 de juliol, període durant el qual els joves cantants seleccionats treballaran amb Barrera i Simonpietri l’exigent repertori seleccionat. A més, el Cor es tornarà a reunir extraordinàriament el març del 2020 per fer un concert a Barcelona.

Oberta la convocatòria

Els cantants que vulguin formar part d’aquesta setena edició del Cor Jove Nacional de Catalunya s’hauran de presentar a les audicions corresponents, els dies 29 i 30 de gener i 1, 2 i 3 de febrer. Enguany, com a novetat, se celebraran diverses jornades d’audicions, una a cada província, amb l’objectiu de poder escoltar el màxim nombre de veus. Els aspirants hauran de preparar una obra de lliure elecció per interpretar sols, només amb acompanyament de piano, així com superar una prova de lectura a vista i cantar la seva veu d’un fragment coral que els serà assignat.

La inscripció per participar a les audicions del CJNC19 ja es poden fer a través d’aquest formulari. 


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet