ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Tercera edició de 'Off Liceu' amb 10 nous compositors nacionals

28/1/2019 |

 

El Gran Teatre del Liceu presenta la tercera edició del cicle de concerts Off Liceu – Diàlegs musicals després de l’èxit aconseguit en els primers dos anys, quan es va aconseguir superar el 85% d’ocupació amb diversos sold outs. Durant 3 nits, el Foyer rebrà 10 compositors i diferents formacions musicals, audiovisuals i poètiques per oferir una programació que amplia l’oferta musical del Liceu creant interès per als nous formats, les noves obres i els seus compositors. Tres vespres que donaran una visió de la realitat musical actual de la mà dels compositors Aurora Bauzà, Pere Jou, Oriol Saladrigues, Oriol Mula (15 de febrer), Raquel Rodríguez, Ariadna Alsina, Xavier Pagès-Corella (22 de març), Bernat Vivancos, Marc Timón i Agustí Charles (3 de maig).

 

Off Liceu – Diàlegs musicals consolida així una iniciativa que fa un pas més enllà del format de concert tradicional i facilita l’acostament entre els autors, els intèrprets i el públic, obrint un diàleg entre aquestes tres parts i potenciant la presència de la música d’avui.

 

Els tres concerts, que se celebraran els mesos de febrer, març i maig, seran una oportunitat de luxe per conèixer les últimes creacions de compositors nacionals actuals. La selecció de les peces, que té la veu com a nexe en comú, ha volgut reflectir diferents estils i creadors que s’acompanyaran de conjunts vocals i instrumentals, sempre en format de cambra, per tal de mostrar una visió polièdrica de la realitat musical actual. Un presentador s’encarregarà de conduir aquestes vetllades per tal de situar al públic en context i de generar un debat enriquidor que tregui profit de comptar amb els compositors a la sala.

 

 

La tercera edició de l’Off Liceu arriba després de l’èxit de resposta i assistència assolit els anys anteriors, que corrobora la necessitat de donar continuïtat a un projecte que ha nascut enguany amb la intenció de sacsejar i donar veu a la creació musical arribada d’arreu del país i amb un ampli ventall estilístic. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet