ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Conservatori del Liceu inicia la 4a edició del cicle Liceu Cambra

7/2/2019 |

 

El Conservatori del Liceu va iniciar el gener passat la quarta edició del cicle Liceu Cambra, una cita musical que converteix el centre en un punt de trobada entre estudiants de música i els grans mestres internacionals. Aquesta programació, amb vint-i-nou masterclasses i catorze concerts, ofereix un seguit de propostes pedagògiques i artístiques úniques al nostre país i d’un interès excepcional. Es tracta, doncs, d’una oportunitat única per a tots els estudiants i aficionats a la música de gaudir no només de grans figures nacionals i internacionals, sinó també de viure’n en primera persona l’experiència i els consells. Fins al mes de maig del 2019 Liceu Cambra es desenvoluparà a l’Auditori del Conservatori del Liceu.

Hi intervindran alguns dels noms més destacats de la interpretació d’instruments de vent, com Jacques Zoon, Stefan Dohr, Wieland Welzel, Giuliano Sommerholder o Stefan Schilli; referències del món de la corda, com Ludwig Quandt, Veronika Hagen, Pavel Vernikov o cantants únics, com María Bayo, Lisette Oropesa o Fiorenza Cedolins. També pianistes excepcionals, com Dmitri Alexeev, Jean Bernard Pommier o Akiko Ebi, així com grans noms de la creació musical, com Beat Furrer o Leo Brouwer, que va escollir celebrar el seu 80è aniversari participant al cicle el gener passat, o l’Orquestra de Cambra de la Kaimerata, entre d’altres.

També hi actuaran exalumnes del Conservatori del Liceu amb projectes sorgits des de la institució i ja consolidats com a realitats artístiques, com és el cas del duo de Misaki Pascual i Marta Torres, o el Duo Villalobos (guitarra i violoncel) d’Edwin Guevara i Cecilia Palma, que hi va actuar el gener passat; el duo ha aconseguit consolidar un repertori per a aquesta formació i l’any 2017 va llançar internacionalment la producció discogràfica Music for cello and guitar amb el segell Naxos.

Podeu consultar la temporada completa en aquest enllaç


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet