ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Liceu Brass Ensemble: A tota màquina!

19/2/2019 |

 

El proper divendres 22 de febrer a les 20h el Foyer del Gran Teatre del Liceu acull el tercer concert de Les Cambres del Liceu, que suposarà l’estrena de la formació de la secció de metalls de l’Orquestra, Liceu Brass Ensemble.

Els concerts de Les Cambres del Liceu esdevenen una oportunitat per mostrar el treball i la sva qualitat dels membres de l'Orquestra. A més, els músics de l’Orquestra que habitualment desenvolupen la seva feina en el seu marc natural, el fossat just davant de l’escenari, guanyen amb aquesta iniciativa visibilitat i protagonisme.

El Liceu Brass Ensemble neix fruit de l’impuls de la secció de metalls de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, amb el suport incondicional del Mestre Pons, i amb l’objectiu de fer un treball rigorós i d’excel·lència. Per acompanyar aquest treball s’hi sumen dos ingredients necessaris: el cicle de Les cambres del Liceu, com a plataforma que facilita el Teatre per presentar el treball dels nostres metalls i la direcció d’un referent mundial en els instruments de metall, Ian Bousfield. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet