ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Convocatòria del Concurs Mirna Lacambra per a l'òpera ‘La Cenerentola' de Rossini

26/2/2019 |

 

Ja és oberta la convocatòria del XXIII Concurs Mirna Lacambra, que organitza la Fundació Mirna Lacambra-Xavier Gondolbeu, per accedir al Curs de Professionalització de l’Escola d’Òpera de Sabadell que prepararà l’òpera de Rossini La Cenerentola, inclosa a la temporada que ve de l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell. El Concurs serà els dies 26, 27 i 28 de juny.

Hi podran participar tots els cantants de nacionalitat espanyola o estrangers residents a l’Estat espanyol que tinguin la carrera de cant acabada en un conservatori oficial o equivalent amb professor particular. S’hi estableix com a edat màxima els 33 anys. Queden exclosos de poder participar en aquest Concurs els cantants que hagin debutat en escena com a professionals interpretant papers protagonistes; no en seran exclosos, però, els que hagin participat com a alumnes dels anteriors cursos de l’Escola d’Òpera de Sabadell, llevat que es trobin en la situació descrita anteriorment. El jurat serà format per Mirna Lacambra, Daniel Gil de Tejada, Enric Serra, Eduard Giménez, Francesca Roig, Pau Monterde i Miquel Gorriz.

Els seleccionats per als papers corresponents (Angelina, mezzosoprano; Don Ramiro, tenor; Dandini, baríton; Don Magnifico, baix buffo; Clorinda, soprano; Tisbe, mezzosoprano; Alidoro, baix) acabaran el curs el dijous 24 d’octubre de 2019 amb la representació d’aquesta òpera de Rossini al teatre La Faràndula de Sabadell; i faran una segona representació el dissabte 26 d’octubre de 2019. Els professors del Curs seran Roger Alier, Daniel Gil de Tejada, Francesca Roig, Pau Monterde, Miquel Gorriz, Jordi Vilà, Roberta Alibrandi, Marta Pujol, Andrea Álvarez, Anna Crexells i Viviana Salisi.

Podeu demanar les bases del concurs al correu electrònic aaos@aaos.info 


Revista Musical Catalana

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet