ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Obertes les inscripcions pel 39è Curs Internacional de Música de Cervera

1/4/2019 |

 

El curs, que s’emmarca en la Càtedra Emili Pujol, tindrà lloc del 21 al 28 de juliol amb una presència destacada d’alumnes i professors internacionals

A partir d’avui s’obren les inscripcions per a la 39a edició del Curs Internacional de Música de Cervera, un dels més veterans i amb més prestigi de l’Estat espanyol, que tindrà lloc del 21 al 28 de juliol. Les inscripcions es poden tramitar a través de la web www.catedracervera.cat fins al 19 de juliol.

Els alumnes es poden inscriure a 14 especialitats: violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè, clarinet, fagot, trompa, trompeta, trombó i música de cambra. Dues d’elles, contrabaix i trompeta tindran el format de curs intensiu. Els alumnes participaran també en les orquestres i conjunts del curs .

El curs reuneix any rere any més de 300 alumnes d’arreu del món i més d’una vintena de professors internacionals. Els alumnes estaran allotjats amb residències i amb famílies de Cervera. El Curs s’ha consolidat com el més important en l’àmbit estatal, formant músics en 14 especialitats diferents.

 

Càtedra Emili Pujol

El Curs Internacional de Música forma part de la ‘Càtedra Cervera - Emili Pujol’, un projecte que també inclou el Festival de Música, el Festival Vila Closa i la Fira de Lutiers.

El Festival Internacional de Música, que se celebrarà del 21 al 27 de juliol, acollirà una vintena de concerts amb sessions a les 19 i a les 22 hores. El concert del divendres 26 de juliol, fusionarà la cultura tradicional dels elements del bestiari de Cervera i la música clàssica.

La XVI edició de la Fira de Lutiers, la més important del sud d’Europa en el seu àmbit, se celebrarà el dimarts 23 de juliol. Allí, els assistents podran rebre l’assessorament dels lutiers més importants . Enguany, a la fira hi participaran més d’una quinzena de mestres lutiers i estarà dedicada al contrabaix 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet