ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Figures de la música i les arts 'transformaran' el Palau

5/4/2019 |

 

Gustavo Dudamel, Lang Lang, Mattias Goerne, Cecilia Bartoli, Philippe Jaroussky, Bill Viola i Perejaume brillen en els diferents cicles. La capacitat de les obres musicals per canviar i inspirar l'ésser humà és l'eix principal de la programació.

Dudamel, Rattle, Gardiner, Savall, DiDonato, Lang Lang, Salonen, Wang, Mehta, Faust, Mutter, Gerhaher, Bartoli, Jaroussky, Buniatixvili, Iontxeva, Roth, Jansen, Kavakos, Goerne i Herreweghe són alguns dels protagonistes destacats de la pròxima temporada organitzada per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música. Molts d’ells ja s’havien anunciat dins del cicle estrella de la casa, Palau 100. D’altres s’han donat a conèixer aquest matí en la roda de premsa de presentació de totes les activitats del 2019-20.

En total, programarà 120 concerts i 60 activitats complementàries. En molts d’aquests actes les formacions corals de la casa tindran un paper protagonista.

Des de fa anys, el Palau vincula els seus diferents cicles a un relat que va més enllà de la música i que inclou el terreny de les arts plàstiques i les idees. En aquesta ocasió, el tema principal de la temporada és la transformació, la capacitat de les arts i la música per transformar les persones. Els artistes convidats seran Bill Viola, Joan Fontcuberta, Perejaume, així com els inquiets Cabosanroque i Blanca Llum Vidal. I hi haurà dos compositors convidats: Jörg Widmann i Joan Magrané.

Tots els programes dels concerts es poden consultar a través de la web del Palau de la Música Catalana. 

Marta Cervera
El Periódico de Catalunya

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet