ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Simon Halsey dirigeix el Cor de Cambra del Palau amb una estrena de David Lang

3/5/2019 |

 

Divendres vinent, 10 de maig (19 h, Petit Palau, Cicle Cor de Cambra), Simon Halsey, director artístic dels cors de l’Orfeó Català i assessor artístic del Palau de la Música Catalana, dirigirà el Cor de Cambra del Palau amb el programa “A prayer for peace”. Per a aquesta ocasió, el Cor estarà acompanyat pel Cosmos Quartet.

 

Obrirà el concert My soul, there is a country, que forma part del cicle Songs of Farewell de Sir Charles Hubert Hastings Parry. El Cor interpretarà la peça The cloud del letó Ēriks Ešenvalds, un dels compositors actuals de referència. El punt àlgid del concert serà l’estrena mundial de l’obra encarregada a David Lang, Stateless. El compositor nord-americà, guanyador dels premis Pulitzer i Grammy, ha escrit aquesta peça per al Cor del Palau; es tracta d’un homenatge a la seva mare, que va viure a Barcelona exiliada. La col·laboració neix de l’amistat personal entre Halsey i Lang.

 

Del compositor convidat d’aquesta temporada al Palau, el barceloní Josep Maria Guix, el Cor interpretarà Pax optima rerum i Versa est in luctum. Halsey dirigirà una peça més de Lang, titulada The national anthems, i clourà el concert amb Stars, una altra peça d’Ešenvalds, mostra de la creació dels països bàltics.  


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet