ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Joaquín Achúcarro tancarà la temporada 18/19 de BCN Clàssics

30/5/2019 |

 

El pianista Joaquín Achúcarro tancarà la temporada 18/19 de BCN Clàssics el proper 6 de juny amb un recital al Palau de la Música Catalana en què intrerpretarà una selecció d’obres dels seus autors de capçalera: Fryederyk Chpin, Claude Debussy i Maurice Ravel (vegeu programa a la nota de premsa adjunta).

La ininterrompuda activitat concertística de Joaquín Achucarro l’ha portat a actuar en 61 països, on ha realitzat recitals en solitari i actuacions amb més de dues-centes orquestres diferents, la qual cosa li ha valgut la més alta reputació nacional i internacional. També ha rebut nombrosos premis pels seus enregistraments discogràfics.

La temporada 19/20 de BCN Clàssics s’inaugurarà el 18 de setembre amb un concert de la Filharmònica d’Israel i Zubin Mehta a L’Auditori de Barcelona. El cicle comptarà, entre altres, amb l’orquestra Filharmònica de Viena dirigida pel mateix Mehta, la Bayeriscer Rundfunk dirigida per Mariss Jansons i la London Symphony dirigida per Simon Rattle.

També comptarà amb l’Orquestra de Cadaqués dirigida per Gianandrea Noseda i Jaime Martín, amb l’Academy of St Marti in the Fields i amb solistes de la talla d’Evgeny Kissin al piano, Martin Fröst al clarinet i Janine Jansen, Nemanja Radulovic i Patricia Kopatchinskaja al violí.  


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet