ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

El Maria Canals Porta Cua' continua acostant la pràctica del piano a Palau-Solità i Plegamans

4/6/2019 |

 

El Concurs Internacional de Música Maria Canals Barcelona vol encomanar la passió pel piano i la pràctica d’un instrument musical al màxim de gent possible i per això ja fa anys que passeja pianos arreu de Catalunya i l’Estat amb la iniciativa de l’OFF Concurs ‘El Maria Canals Porta Cua’. Aquest divendres 7 de juny fa parada a Palau-Solità i Plegamans on un piano de cua Yamaha C7 estarà disponible per la ciutadania entre dos quarts de deu del matí i les vuit del vespre, amb el concert de Bernat Sànchez i Júlia Fortuny.

L’Ajuntament del municipi del Vallès Occidental i la seva Escola Municipal de Música han organitzat una jornada per a infants i grans. Passaran pel piano de cua situat a la Plaça de la Vila alumnes de 3r curs de Primària de l’Escola Palau, Escola Can Cladellas, Escola Folch i Torres, Escola Marinada i l’Escola de Música de Palau-Solità i Plegamans. El dia festiu es clourà amb un concert a càrrec del Sánchez&Fortuny - Piano duo, amb Bernat Sánchez i Júlia Fortuny, que interprertaran la Fantasia D.940 de Franz Schubert i la Rapsòdia Espanyola de Maurice Ravel, formada per “I. Prelude a la nuit”, “II. Malagueña”, “III. Habanera” i “IV. Feria”.

Sánchez&Fortuny - Piano duo

El duo es va formar el 2017 al Conservatori Superior del Liceu sota el mestratge d’Emili Brugalla. Han rebut consells dels pianistes Àlex Ramírez, Vesko Stambolov i Diana Baker. Amb un any de trajectòria han estat premiats amb el 2n Premi de la Categoria Superior del Concurs de Cambra Higini Anglès 2018, el 2n Premi en el Concurs de Cambra Ciutat de Mataró, així com el Premi en el XXIII Pòdiums de Cambra de Sant Joan de Vilatorrada. Han estat recentment reconeguts l’any 2018 obtenint el Premi Extraordinari de Música de Cambra del Conservatori Superior de Música del Liceu. El mateix any debuten a dos pianos al Palau de la Música Catalana en un concert en commemoració del centenari de la Primera Guerra Mundial. Actualment continuen la seva formació cursant el Màster en Interpretació de Música de Cambra. Col·laboren també amb l’Orquestra de Cambra del Conservatori del Liceu dirigits per Manel Valdivieso.


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet