ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

L'Auditori i el Museu de la Música celebren el Dia de la Música amb concerts gratuïts

13/6/2019 |

 

El dia 21 de juny és el Dia de la Música, jornada internacional a la que L'Auditori i el Museu de la Música se sumen amb diverses propostes gratuïtes.

Les activitats començaran el dijous dia 20 a les 18.30 h amb un concert gratuït a l'aire lliure, a La Llanterna de L'Auditori, protagonitzat pels Gamelan Penempaan Guntur (Gamelan de la forja de trons), el grup estable del Museu de la Música, que mostrarà al públic el resultat del seu treball setmanal.

Aquest concert servirà per donar el tret de sortida a la jornada de portes obertes del Museu de la Música, que començarà dijous entre les 18 h i les 21 h i continuarà el dia següent, el divendres 21, entre les 10 i les 18 h.

Músiques de Varèse, Boulez i Saariaho per acomiadar la temporada 2018-19 de Sampler Sèries
El mateix dijous la Sala 1 Pau Casals acollirà, a partir de les 20 h el concert Varèse: Amériques, que oferirà l'Orquestra Simfònica de l'ESMUC dirigida per Ernest Martínez Izquierdo i que servirà de cloenda de la temporada 2018-19 de Sampler Sèries.

El programa consistirà en la colossal obra Amériques de Edgard Varèse, que estarà acompanyada per les Notations 1, 2, 3 i 4 de Pierre Boulez i l'obra en gran format Orion de la prestigiosa compositora finlandesa Kaija Saariaho.

El concert serà gratuït i caldrà recollir prèviament l'entrada a les taquilles de L'Auditori.

El Concert de l'OBC a la platja serà la darrera cita de l'orquestra abans d'iniciar la gira al Japó

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya torna a la platja amb el tradicional concert que celebra el Dia de la Música i dona la benvinguda a l’estiu.

La platja de Sant Sebastià serà novament el marc que acollirà el concert, que és totalment gratuït i se celebrarà el divendres 21 de juny a les 21:00 h.

Enguany el director polonès Michal Nesterowicz es posarà al capdavant de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya amb música de grans compositors com Bizet, Sibelius, Saint-Saëns, Borodin, Rimski-Kórsakov, Dvorák i Brahms, a més dels compositors polonesos Moniuszko i Kilar, les obres dels quals han estat seleccionades pel mestre Nesterowicz. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet