ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

Dudamel tanca el cicle Palau 100 d'aquesta temporada amb la Segona de Mahler

20/6/2019 |

 

Amb les entrades exhaurides, el prestigiós director veneçolà se situarà al capdavant de l’Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau i la Münchner Philharmoniker.

 

El proper dijous, 27 de juny (Sala de Concerts, 20 h), Gustavo Dudamel clourà el cicle Palau 100 d’aquesta temporada que ell mateix va inaugurar. El prestigiós director veneçolà es posarà al capdavant de l’Orfeó Català, el Cor de Cambra del Palau i la Münchner Philharmoniker, una de les millors orquestres del món, per interpretar la Simfonia núm. 2, “Resurrecció” de Gustav Mahler.

 

El director veneçolà, expert mahlerià, dirigirà la famosa obra del compositor mort a Àustria, que a través dels cinc moviments es qüestiona la vida, la mort i la pèrdua de fe per ressuscitar i tornar a reconèixer la vida després del final. La Segona de Mahler és famosa per l’impacte que produeix en els espectadors. Juntament amb l’Orfeó català i el Cor de Cambra del Palau (Simon Halsey, director), en completaran el repartiment la soprano Chen Reiss i la mezzosoprano Tamara Munford. Aquesta producció sortirà de gira a Madrid (28 juny, Teatro Real), Mallorca (29 juny, al Royal Hideaway Hotel de Formentor) i l’1 de juliol a la Gasteig Philharmonie de Munic. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet