ClàssicsWeb, el teu espai

Almanac

Cerca de notícies

Paraules:
Tema:
Inici: Escollir data inici
Fí: Escollir data fi
Ajuda
Verso

NOTÍCIA

La producció High Tech de Turandot aterra al Sònar+D

15/7/2019 |

 

La trencadora concepció escenogràfica i visual ha despertat l’interès del Congrés Internacional de Creativitat i Tecnologia de Barcelona, que programarà el 18 de juliol una presentació amb el director Franc Aleu, el figurinista Chu Uroz i el director tècnic del Liceu Xavier Sagrera. 

El proper 18 de juliol a les 18h la futura producció de Turandot de Puccini dirigida per Franc Aleu aterra a Sónar+D, el Congrés Internacional de Creativitat i Tecnologia de Barcelona. El director d’escena, acompanyat del dissenyador de vestuari Chu Uroz i del director tècnic del Liceu Xavier Sagrera, desvetllarà al públic assistent per què aquesta estrena mundial està considerada una producció ‘high tech’. Serà la primera oportunitat de conèixer com s’està gestant aquesta relectura del clàssic de Puccini que el vídeo creador ha traslladat a un món virtual. El nou projecte, capitanejat pel Gran Teatre del Liceu, innova també amb un vestuari led dissenyat per Chu Uroz i l’ús de cobots en escena, robots col·laboratius. Sens dubte, una proposta trencadora que posa de relleu l’evolució del gènere escènic i operístic. Un repte a tots els nivells que veurà la llum per primer cop al Sónar+D.

 Franc Aleu, Chu Uroz i Xavier Sagrera se sumen a la llarga llista d’artistes, tecnòlegs creatius, músics, cineastes, dissenyadors o pensadors que es reuneixen en aquest congrés internacional per explorar com la creativitat modifica el nostre present i imagina nous futurs. 


Catclàssics

Catclàssics, música clàssica de Catalunya a internet